Har du problem med spel om pengar?

I så fall kan vi hjälpa dig. Du betalar endast landstingets patientavgift, och då upp till högkostnadsbeloppet. Behandlingen sker i öppenvård och består av gruppbehandling och  individuell behandling baserad på kognitiv beteendeterapi (KBT). Du kan läsa mer under rubriken: 

Mika Hälsa

Vi erbjuder rådgivning kring sex- och samlevnad, preventivmedel, graviditet och abort men även cellprovtagning och provtagning av sexuellt överförbara infektioner samt kontakt med läkare.

Vi vänder oss till dig som har sex mot ersättning och/eller skadar dig med sex eller är utsatt för människohandel i sexuella ändamål. Alla personer oavsett kön, könsidentitet och sexuell identitet är välkomna. Vi har tystnadsplikt. Besöken är kostnadsfria.

Varmt välkommen! 

Du kan läsa mer på vår webbplats:

Är du orolig för någon annans alkohol- och drogvanor?

Om du är närstående till någon mellan 15 och 25 år kan vi erbjuda ett stödprogram, i grupp och individuellt. Det är två olika program. Du kan läsa mer på Maria Ungdoms webbplats:

Funderar du på att sluta röka cannabis?

Nu finns cannabisprogram via nätet för dig som är 18-25 år. Du kan läsa mer på Maria Ungdoms webbplats:

Droghjälpen

Funderar du kring dina drogvanor eller är du orolig för någon som du bryr dig om? I så fall är du välkommen att kontakta Droghjälpen.

Du kan vara anonym när du kontaktar oss. Du kan ringa eller skriva till oss om du behöver få information, råd och stöd. 

Välkommen att kontakta oss! 

Du kan läsa mer på Droghjälpens webbplats: